Често задавани въпроси

Въпрос: Къде мога да видя още снимки?
Отговор: В последно време намирам време да качвам актуални снимки в instagram профила си. Чакам ви там 😉

Въпрос: Кой ще ме снима?
Отговор: Винаги лично снимам на всички събития, от началото на 2017 година снимам и с втори фотограф, за да можем да пресъздадем още по-добре гледни точки и емоции.

Въпрос: Обработвате ли снимките?
Отговор: Всеки заснет кадър преминава през обработка, която отнема минимум 25 часа за цяла сватба. Готовите снимки (пълна резолюция в JPG формат) се получават на цифров носител.

Въпрос: Предоставяте ли RAW файловете?
Отговор: Не.

Въпрос: Как се грижите за моите снимки?
Отговор: Първата ми работа след събитие е да прехвърля снимките. След обработка, всички RAW кадри се архивират на външен файлов диск1. Всички готови кадри JPG (такива каквито ги получавате) се архивират 2 пъти а) На външен файлов диск2. б) Пълен размер в cloud услуга, достъпна 24/7. Не трия по какъвто и да е повод RAW файлове, дори и отпадналите при обработка. Всички RAW кадри от събития са налични от Сватба  N1 от 2006-та година.

Въпрос: Приемате ли ангажименти извън София?
Отговор: Приемам всякакви ангажименти извън София или България.

Въпрос: Не обичам да се снимам, трябва ли да се притеснявам за снимките? Нали ще ми казвате как да застана по време на фотосесията?
Отговор: Стилът ми на снимане е репортажен, това означава че снимам нещата, които виждам и ги представям по най-добрия възможен начин. Според мен, целта на сватбените снимки e да отразят емоциите и всички хубави моменти от един прекрасен ден, а не това дали можете да гледате “моделски” в някакъв човек с фотоапарат, който вероятно виждате за втори път. Отпуснете се и бъдете себе си, това е най-добрата рецепта за снимки от сватбена фотосесия.

За каквито и да е въпроси, моля свържете се с мен.